Julmusik & regn

Med julmusik spelandes ur datorhögtalarna sitter jag nu i soffan och bara myser av att äntligen befinna mig hemma och i den underbara värmen. Jag hade varit hos Frej en liten stund när himlen plötsligt bara öppnade sig och det verkligen vräkte ned regn ifrån himlen följt av enorma muller, med andra ord tog jag paraplyet i högsta hugg och sprang till stallet för att plocka in tre hästar som hade samlat på sig tillräckligt mycket vatten tillsammans för att fylla en hel sjö. 
Kort därefter kom min tränare inspringandes i stallet för att rädda sin jacka som hon glömt ute tidigare samt täcka en utav hästarna. Underbar som hon är erbjöd hon dessutom skjuts hem, och då ska det tilläggas att jag inte bor nära stan alls! Den människan är verkligen värd varje eloge hon kan få. 

Jullåtarna förklarar jag med att julen helt enkelt är den bästa högtiden på hela året, jag kan verkligen inte få nog utav den. Känslan av den är verkligen speciell, och för att göra det ännu bättre så träffade jag min pojkvän två dagar innan julafton förra året. Behöver jag säga att det blev den bästa julaftonen på väldigt, väldigt länge? ;) 
Visserligen älskar jag hösten och alla dess färger, doften samt att ingen mindre än skrivande person fyller år. Men om jag får välja mellan regn och snö, så väljer jag snö alla gånger. Hellre pulsiga hagar och hårt bajs än lera och hästskit som rinner ur grepen, usch! 

 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Så sant! Är så himla lerigt i hagarna just nu att jag typ får dåligt samvete :(

Svar: Jamen eller hur, och ridbanan är helt oanvändbar. :(
freetrotters.blogg.se

2014-08-23 @ 18:36:36 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0