Presentation: Caroline & Turbo

Vad kul att Du tittade in på bloggen när den ändå är så nystartad! Mitt namn är Caroline, jag är femton år gammal och ska snart börja första året på gymnasiet där jag tänker gå samhällslinjen med inriktning beteendevetenskap.
Hästar har jag sysslat med i stort sett hela mitt liv, dock med en paus ungefär vid tolv års ålder och den höll sig tills jag blev femton, på ett ungefär. Jag förlorade under den tiden mycket känsla för ridningen, men övar upp den bäst jag kan med min nya foderhäst Turbo Suit.
Honom fick jag för lite mindre än två månader sedan och han är verkligen en häst to die for! Nåja, ibland... Vi stöter ofta på problem när vi rider ut, men på banan är han en riktig stjärna utefter förutsättningarna. Både han och jag behöver nämligen tränas upp igen både för känslan och kunskapen men även för konditionens del.
På bloggen kommer ni få följa oss när vi lär känna varandra och förhoppningsvis tar oss ifrån helt otränade till att ställa upp i RIKS, lättare tävlingar och trickträna en hel del!

 Turbo Suit är en femtonårig varmblodsvalack som under en kort del av sitt liv gick på travet, men av någon anledning avslutade han sin karriär i mycket tidig ålder och har sedan dess gått som ridhäst. Innan han flyttade hem till mig i gävle har han stått på en lite avskärmad ö på Östersund, så livet nära stan är förmodligen nytt för honom eller kom lite som en chock då han är lite småskraj av sig än så länge. Men det bättrar vi på! 

Om Turbo får välja själv så äter han helst, och busar givetvis. Hans kropp spritter av energi mest hela tiden, inte undra på så mycket som han trycker i sig! Men om han nu måste motioneras så föredrar han nog hoppning eller dressyr, att rida ut i skogen är nämligen inte så kul om han inte får dra iväg på en riktig galoppsväng. 
Hans utbildningsnivå är låg, men vi har börjat jobba på konditionen och kämpar oss därifrån. Hoppförmågan är också svag, men han älskar verkligen att hoppa så vi gör det ändå med bättre resultat för varje gång! 


Vill ni veta någonting mer? Skicka en kommentar så besvarar jag alla era frågor! 


Kommentarer
Postat av: Erika Anderssonersson

Välkommen in i bloggvärlden! ;)

2014-08-13 @ 21:46:59 / URL: http://eadressyr.blogg.se
Postat av: Matilda

Jättefin blogg tjejer! Jag önskar er stort lycka till! :D <3

Svar: Tack så jättemycket! :D
freetrotters.blogg.se

2014-08-14 @ 15:14:51 / URL: http://nattstad.se/ponnyteam
Postat av: Mathilda

Åh kul det ska bli å få följa er! Då jag redan läser carolines blogg så ska de bli kul och läsa ännu en till blogg med bra kvalité på bilder och välskrivna och genomtänkta inlägg! Kram på er!

Svar: Vad gullig du är Mathilda! Vi kommer följa dig också. :) Kram <3
freetrotters.blogg.se

2014-08-15 @ 02:39:35 / URL: http://www.nattstad.se/maathildaagustafsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0